hejude header 2

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel! 


Geplaatst door: Maira Strang 28-02-2016 21:37:00
Beoordeling:
Jullie hebben de mooiste sieraden de beste service en klantvriendelijkheid! Zie je tegenwoordig niet veel meer...niks is te veel.
Geplaatst door: David Veldhoen 27-02-2016 15:18:00
Beoordeling:
Ik heb mijn zilveren armband nu drie jaar en hij ziet er nog fantastisch uit! Goede service en hele aardige mensen. Hejud is absoluut een aanrader voor mensen die van zilver houden.
Geplaatst door: Marjon de Graaf 12-01-2016 17:48:00
Beoordeling:
Vanmiddag heb ik de oorbellen in goede orde ontvangen.Ze zijn erg mooi; Ik dank jullie voor de snelle levering en de goede service. Graag tot een volgende keer.
Geplaatst door: S. van Driel 6-01-2016 16:14:00
Beoordeling:
Bij paleis het Loo op de fair een mooie ring gekocht en ben erg goed geholpen. Heel veel complimenten gekregen en ben erg blij met de ring.
Geplaatst door: R. van Leeuwen 6-01-2016 08:28:00
Beoordeling:
Wat een service! Ik had een prachtige zilveren armband gezien op Landgoed Mabriënwaerdt en wilde er nog even over nadenken. Ik heb hem uiteindelijk als kerstcadeau gekregen. Vanwege het korte tijdstip werd het cadeau persoonlijk thuis afgeleverd. Ik ben er heel erg blij mee! Dank jullie wel.
Geplaatst door: Petra Myers 26-11-2015 10:42:00
Als ik namens Radar een 'warme douche' zou mogen uitreiken, zou dat aan Hejud Zilveren Sieraden zijn. Vorige week viel mijn meest favoriete hanger uit de zetting en raakte daardoor beschadigd. Omdat ik de hanger miste, heb ik een nieuwe besteld en zou uit coulance 25 korting krijgen. Vandaag werd de nieuwe hanger afgeleverd en heb ik op verzoek, mijn oude hanger laten zien omdat de hanger nooit uit de zetting had mogen vallen,kreeg ik een nieuwe hanger CADEAU. Deze hanger is groter en nog mooier dan m'n oude. Nogmaals BEDANKT.
Geplaatst door: Tiny Vogel 16-06-2015 16:12:00
in een woord geweldig blijf prachtig ,en als er wat mee is altijd omruilen mogelijk of geld terug .
Geplaatst door: Sandra van Wijnen 16-06-2015 12:09:00
Heb al een aantal sieraden van Hejud, en uiteraard ook de slippers. Super tevreden met de sieraden, hele mooie kwaliteit. Ben vooral dol op de ringen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5