hejude header 2

Over HeJude

HET VERHAAL ACHTER DE ZILVEREN SIERADEN  
Hallo! Wat leuk dat je onze website bezoekt! We stellen ons graag even aan je voor.

Wij, Astrid & Tannette, kennen elkaar inmiddels al 22 jaar. We hebben lief, leed en vakanties gedeeld. En nu delen we ook samen een bedrijf. We houden van mooie sieraden en we houden van mensen. Fijn om te doen wat we allebei leuk vinden!

We hebben HeJud in 2019 overgenomen van schoonzus Judith en haar vriendin Heleen. In 2020 hebben wij een eetje achter de naam HeJud geplakt. Dus vanaf nu heten wij HeJude, net als in het liedje van de Beatles (dat is Hey Jude, maar als je het uitspreekt of zingt, is het gewoon hetzelfde :-))
HeJude staat voor kwaliteit, een unieke collectie sieraden, betaalbare prijzen en een uitstekende klantenservice. Regelmatig gaan we op stap om een nieuwe collectie in te kopen, zodat je bij HeJude steeds weer iets nieuws zult vinden. 

Onze sieraden zijn handgemaakt en van de beste kwaliteit (925 | sterling zilver). Wij kopen zelf in, oa. op Bali en in Thailand, waar we goede contacten hebben met lokale zilversmeden. Onze collectie is net even anders dan je aantreft in de winkels en we hebben hele grote en hele kleine maten ringen in ons assortiment. Voor dames die bij de reguliere winkels niet terecht kunnen, hebben wij ringen van maat 15 tot en met 23,5! 

Fysieke winkels? Daar doen we niet aan. We zoeken onze klanten op. Daarom staan we het hele jaar door op verschillende fairs en evenementen en houden we home sales bij mensen en bedrijven op locatie. Natuurlijk zijn al onze sieraden ook via onze webshop te koop.

Dank dat je onze website hebt bezocht en we zien je heel graag op een fair of via de webshop!

Groetjes,
Astrid Punt & Tannette Bravenboer