OORBELLEN

De zilveren oorbellen van HeJude maken je gezicht nog mooier!
Laat je zien met grote, opvallende oorbellen of hou het ingetogen met fijne, kleine oorbellen die je looks afmaken. 

Heb je geen gaatjes? Wij hebben ook clip oorbellen! Via zoeken naar "clip" kan je onze collectie clipoorbellen vinden. 

Bij onze stekeroorbellen bieden wij de optie om voor oorbel lifters te kiezen. Deze grote achterkantjes, ook wel poussettes of vlinders genoemd, liften de oorbel zodat deze niet gaat hangen. Ideaal!

Alle oorbellen van HeJude zijn van de beste kwaliteit zilver (925 | sterling).

Sorteer op:
 
InStock 39
 

GESCHIEDENIS | CULTUUR 

Oorbellen zijn al sinds de oudheid een populaire vorm van sieraden. Ze worden al duizenden jaren gedragen door mensen over de hele wereld en hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de oudheid.

In het oude Egypte werden oorbellen gedragen door zowel mannen als vrouwen als teken van rijkdom en sociale status. In de oudheid werden oorbellen ook gedragen als offer aan goden en als amulet tegen boze geesten. In India werden oorbellen gedragen als teken van trouw en liefde, en in de oudheid werden oorbellen ook gedragen door piraten als symbool van hun buitenissige levensstijl.

In de moderne tijd zijn oorbellen nog steeds een populaire vorm van sieraden die worden gedragen door mensen over de hele wereld. Ze worden gedragen als modeaccessoire, als teken van persoonlijke stijl en soms zelfs als teken van culturele of religieuze achtergrond.


ACCESOIRE
Zilveren oorbellen zijn een tijdloze en elegante accessoire die bijna iedere vrouw wel in haar sieradendoos heeft. Maar er is meer dan alleen hun schoonheid waarom zilveren oorbellen zo bijzonder zijn.

Ten eerste zijn zilveren oorbellen een budgetvriendelijke optie in vergelijking met gouden oorbellen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en blijven glanzend en prachtig als u ze regelmatig poetst met een zachte doek.

Daarnaast zijn zilveren oorbellen ook erg veelzijdig. Ze kunnen worden gedragen bij bijna elke gelegenheid, van een formeel evenement tot een casual dag op het werk. Bovendien zijn er zoveel verschillende stijlen en designs beschikbaar, van klassieke hangoorbellen tot glinsterende diamanten oorbellen, dat er altijd wel een paar is dat bij u past.

Kortom, zilveren oorbellen zijn niet alleen mooi, maar ook betaalbaar, gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig. Ze zijn een waardevolle aanvulling op elke sieradencollectie.