HANGERS & BROCHES

Alle hangers van HeJude zijn handgemaakt en van de hoogste kwaliteit zilver. De hangers worden zonder ketting verkocht. Wij verkopen losse kettingen in verschillende lengtes om een mooi geheel te maken. Keuze genoeg!

Voor grote, zwaardere hangers raden wij een Jasseron ketting met karabijnslot aan. 
Kleinere hangers staan natuurlijk ook erg mooi aan een fijn zilveren of geoxideerd zilveren ketting.

Sorteer op:
 
 

Hangers aan kettingen zijn al duizenden jaren een populaire vorm van sieraden. In de oudheid werden hangers aan kettingen gebruikt als offer aan goden, als amulet tegen boze geesten en als teken van rijkdom en sociale status. Hangers werden gemaakt van edelmetalen zoals goud en zilver en vaak voorzien van edelstenen of andere kostbare materialen.

In de Middeleeuwen werden hangers aan kettingen gedragen door dames van adel als teken van hun rijkdom en status. In de moderne tijd zijn hangers aan kettingen nog steeds een populaire vorm van sieraden die worden gedragen door mensen over de hele wereld. Ze worden gedragen als modeaccessoire, als teken van persoonlijke stijl en soms zelfs als teken van culturele of religieuze achtergrond.

Wij hebben verschillende soorten hangers en kettingen beschikbaar, van subtiele en tijdloze designs tot opvallende statementhangers. Of je nu op zoek bent naar iets om elke dag te dragen of een bijzonder cadeau, er is altijd wel een hanger aan een ketting die bij je past!