hejude header 2

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel! 


Geplaatst door: Jeanette Kors 19-08-2017 18:17:00
Beoordeling:
Op de fair in Apeldoorn de ring HeJud gezien. Veel later toch via via de website besteld want ik vond echt nergens zoiets moois. Helaas bleek door medicijnen mijn vingers opgezet te zijn en te blijven. Dus de ring past niet. Zonder problemen kon de ring geruild worden voor een grotere maat.Nu de bijpassende oorbellen besteld.Net zo prachtig en mooie kwaliteit als de ring! Super service .....
Geplaatst door: Annet Duijn 19-08-2017 10:49:00
Beoordeling:
Op de tuinfair in hoogwoud de hejud ring gekocht. Eenmaal thuis bleek de ring toch te klein. Na contact gezocht te hebben de ring zonder probleem voor een maat groter geruild. De volgende dag de ring al geleverd, terwijl ik de oude nog terug moest sturen! Geweldig! Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.
Geplaatst door: Mona Verhallen 24-04-2017 19:14:00
Beoordeling:
Een geweldige ring gekocht tijdens de Landgoedfair te Beesd (augustus 2017). Fijne service en supervriendelijke dames! Ik geniet enorm van mijn nieuwe aankoop
Geplaatst door: Lida Fokker 2-03-2017 10:34:00
Beoordeling:
Er was een klein stukje parelmoer af en niet meer te maken. Ook niet meer leverbaar maar wat een SUPER service. Gewoon na twee jaar een andere ring gratis gekregen. Op de Fair in Marienwaerdt. Heel erg bedankt. Ik ga zeker nog vaker bij jullie bestellen. Hartelijke groet van Lida Fokker
Geplaatst door: Heleen Klifman 1-07-2016 20:34:00
Beoordeling:
Een uniek sieraad want niet 1 is er hetzelfde - ik heb er natuurlijk maar 1 maar draag deze met veel plezier. Het is echt een blikvanger en heeft geen ander sieraad naast zich nodig om te stralen ! kleurt ook altijd mooi mee met wat je aan kleding draagt
Geplaatst door: Celestina 9-06-2016 17:45:00
Beoordeling:
Prima service. levering binnen 1dag en dat op zaterdag ! Ring perfect.Zeker voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Sonja 22-05-2016 18:12:00
Beoordeling:
Prachtige zware kwaliteit ring! Ik heb kleine handen en vrij korte vingers maar deze ring past en staat mij toch erg goed.
Geplaatst door: Jane 22-05-2016 12:12:00
Beoordeling:
Echt een mooie ring! Losse balletjes op zilveren draad. Dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend al in de brievenbus. Goed verpakt met een mooi strikje er omheen samen met nog een echt lief handgeschreven briefje erbij! Bedankt voor de snelle levering! Jammer dat veel ringen (die ik mooi vind) niet op voorraad zijn. Een reden te meer om de website vaker te bezoeken en misschien weer wat te bestellen!
Geplaatst door: Hanneke Geluk 29-02-2016 00:50:00
Beoordeling:
Super mooie oorbellen gekregen van mijn dochter. Kwaliteit super goed en ze blijven heel erg mooi!! Echt een aanrader!!
Geplaatst door: Janine geluk 29-02-2016 00:49:00
Beoordeling:
Via de site de Wessel armband S besteld en ik ben super tevreden! Armband is van hele mooie kwaliteit en bovendien goede en snelle service. Draag de armband nu al een tijdje en hij ziet er nog steeds uit als nieuw. Zeker een aanrader voor iedereen :)
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende