hejude header website

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel!

 
Geplaatst door: Heleen Klifman 1-07-2016 20:34:00
Beoordeling:
Een uniek sieraad want niet 1 is er hetzelfde - ik heb er natuurlijk maar 1 maar draag deze met veel plezier. Het is echt een blikvanger en heeft geen ander sieraad naast zich nodig om te stralen ! kleurt ook altijd mooi mee met wat je aan kleding draagt
Geplaatst door: Celestina 9-06-2016 17:45:00
Beoordeling:
Prima service. levering binnen 1dag en dat op zaterdag ! Ring perfect.Zeker voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Sonja 22-05-2016 18:12:00
Beoordeling:
Prachtige zware kwaliteit ring! Ik heb kleine handen en vrij korte vingers maar deze ring past en staat mij toch erg goed.
Geplaatst door: Jane 22-05-2016 12:12:00
Beoordeling:
Echt een mooie ring! Losse balletjes op zilveren draad. Dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend al in de brievenbus. Goed verpakt met een mooi strikje er omheen samen met nog een echt lief handgeschreven briefje erbij! Bedankt voor de snelle levering! Jammer dat veel ringen (die ik mooi vind) niet op voorraad zijn. Een reden te meer om de website vaker te bezoeken en misschien weer wat te bestellen!
Geplaatst door: Hanneke Geluk 29-02-2016 00:50:00
Beoordeling:
Super mooie oorbellen gekregen van mijn dochter. Kwaliteit super goed en ze blijven heel erg mooi!! Echt een aanrader!!
Geplaatst door: Janine geluk 29-02-2016 00:49:00
Beoordeling:
Via de site de Wessel armband S besteld en ik ben super tevreden! Armband is van hele mooie kwaliteit en bovendien goede en snelle service. Draag de armband nu al een tijdje en hij ziet er nog steeds uit als nieuw. Zeker een aanrader voor iedereen :)
Geplaatst door: Maira Strang 28-02-2016 21:37:00
Beoordeling:
Jullie hebben de mooiste sieraden de beste service en klantvriendelijkheid! Zie je tegenwoordig niet veel meer...niks is te veel.
Geplaatst door: David Veldhoen 27-02-2016 15:18:00
Beoordeling:
Ik heb mijn zilveren armband nu drie jaar en hij ziet er nog fantastisch uit! Goede service en hele aardige mensen. Hejud is absoluut een aanrader voor mensen die van zilver houden.
Geplaatst door: Marjon de Graaf 12-01-2016 17:48:00
Beoordeling:
Vanmiddag heb ik de oorbellen in goede orde ontvangen.Ze zijn erg mooi; Ik dank jullie voor de snelle levering en de goede service. Graag tot een volgende keer.
Geplaatst door: S. van Driel 6-01-2016 16:14:00
Beoordeling:
Bij paleis het Loo op de fair een mooie ring gekocht en ben erg goed geholpen. Heel veel complimenten gekregen en ben erg blij met de ring.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende