KETTINGEN

Zoek je een prachtige zilveren ketting om je outfit mee af te maken? Bij onze webshop vind je een ruime selectie van kwalitatief hoogwaardige zilveren kettingen in allerlei verschillende stijlen.

Van subtiele en tijdloze designs tot opvallende statementkettingen, we hebben iets voor iedereen. Onze zilveren kettingen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn zorgvuldig afgewerkt, zodat je jarenlang plezier van de aankoop zult hebben.
 

Twijfel je over de juiste lengte van een ketting en een ketting die bij jouw persoonlijkheid past, neem dan even contact met ons op. We adviseren je graag! Zodat jij uiteindelijk een keuze maakt. die perfect bij je past!


Sorteer op:
 
 
GESCHIEDENIS | CULTUUR
 

Kettingen zijn al duizenden jaren een populaire vorm van sieraden en hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de oudheid. In het oude Egypte werden kettingen gemaakt van goud en andere edelmetalen en gedragen als teken van rijkdom en sociale status. Kettingen werden ook gebruikt als offer aan goden en als amulet tegen boze geesten.

In de oudheid werden kettingen ook gedragen door soldaten als teken van hun kracht en moed. In de Middeleeuwen werden kettingen gedragen door adelijke dames als teken van hun rijkdom en status.

In de moderne tijd zijn kettingen nog steeds een populaire vorm van sieraden die worden gedragen door mensen over de hele wereld. Ze worden gedragen als modeaccessoire, als teken van persoonlijke stijl en soms zelfs als teken van culturele of religieuze achtergrond.