hejude header website

Home Sale

Het grootste deel van onze collectie zilveren sieraden is te bestellen in de webshop maar we begrijpen dat je alle sieraden het liefst in het echt wilt zien, voelen en passen. Dat kan tijdens onze Home Sales, altijd erg gezellig en populair. Samen met vrienden kan je, op je gemak, alle sieraden passen die we bij ons hebben. En als je iets wil kopen kan je het direct mee naar huis nemen. Je hoeft dus niet te bestellen en te wachten tot het binnen is :-)

Wij nemen al onze sieraden mee en etaleren deze mooi op jouw (eet)tafel. Als gastvrouw verzorg je de hapjes en de drankjes en zorg je voor een gezellige groep van minimaal 10 vrienden, buren, collega's of familieleden (ook mannen vinden onze sieraden mooi, om cadeau te geven of om zelf te dragen) En om het je makkelijk te maken kan je onze uitnodiging als voorbeeld nemen.

Als dank voor je gastvrijheid mag je een sieraad uitzoeken ter waarde van maximaal 10% van de omzet tijdens deze Home Sale.

Wil je meer informatie of een Home Sale boeken dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

Hopelijk tot gauw!

Hartelijke groet,
Astrid en Tannette
info@hejude.nl of 06-42026275

P.S. Wij zijn in het bezit van een mobiel pinapparaat

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN