hejude header website
REVIEWS 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel!

 
Geplaatst door: Anja de Groot 6-01-2021 16:50:16
Beoordeling:
Wat een toppers deze vrouwen. Wat een service. Even een apje en je krijgt gelijk antwoord!!. Zo snel alles geregeld. Jullie mogen trots zijn opjezelf. Groetjes Anja
Geplaatst door: Juliette Mol 18-12-2020 16:52:58
Beoordeling:
Vanmiddag 5 prachtige ringen en een set schitterende oorbellen gekocht. Wat een lieve dames en wat een superservice. Ik kom zeker weer bij jullie terug. Groetjes Juliette
Geplaatst door: Karin otemanl 9-11-2020 14:44:53
Beoordeling:
Hele goede service, communicatie gehad, betreft een prachtige ring die helaas niet bij me past.
Ik wil hier zeker nog een ring kopen!!!
Geplaatst door: Alberdien Heerema-Westerhuis 8-11-2020 15:27:33
Beoordeling:
We zijn helemaal overdonderd door de wijze waarop de mensen achter deze site ons hebben gesteund toen postnl er een week voor nodig bleek te hebben om een ring te bezorgen. En de ring was overweldigend mooi.
Heel blij dat we deze site hebben gevonden. Zowel producten als service van uitzonderlijke klasse.
Geplaatst door: wendy 1-10-2020 19:33:41
Beoordeling:
Zo blij met de mooie ringen van HeJude! Thnx dames!
Succes!!! Hoop dat mensen jullie online ook zeker weten te vinden! Goed te doen als je je ringmaat weet. En anders is er zeker een goede service bij HeJude
Geplaatst door: Ilse 15-05-2020 16:55:10
Beoordeling:
Vorig jaar op de fair, Huizen Den Donck, 2 super gezellige “meiden” ontmoet met prachtige zilveren sieraden. Ik was gelijk “verliefd”, en heb een kaartje meegenomen, omdat ik op dat moment te veel zag en geen keuze kon maken. Nu 1 jaar later heb ik Tannette gebeld en zij kon mij nog herinneren, hoe leuk is dat al. Wij mochten bij haar thuis komen, zo vriendelijk en wederom gezellig en de keuze, enorm !!!
Ik heb mijn keuze gemaakt voor Moederdag en mijn verjaardag, deze prachtige sieraden zal ik met heel veel plezier dragen. Ik ben trots naar huis gereden nu nog even wachten tot mijn verjaardag...., maar de oorbellen zijn al een succes

Tannette bedankt voor je geduld, en gastvrijheid en dat het mogelijk was in deze bijzondere tijd
Geplaatst door: Sandra 8-05-2020 16:48:57
Beoordeling:
Zojuist mijn eigen Moederdag cadeau mogen uitzoeken bij Tannette thuis. Super fijn dat we langs mochten komen.
Uiteindelijk hele andere ringen gekozen dan ik in eerste instantie op het oog had. Top dat ik ter plekke alles kon passen en zo mijn keuze kon maken. Heel blij naar huis gegaan. Nu nog wachten tot ik ze, met Moederdag, echt kan gaan dragen.
Bedankt voor de gastvrijheid in deze bijzondere tijd.
Geplaatst door: Jeanne 1-05-2020 09:24:10
Beoordeling:
Twee jaar geleden heb ik op het ABN-AMRO tennistoernooi een prachtige armband gekocht. Daarna heb ik online er een bijpassende ring bij besteld. De sieraden zijn prachtig en ik draag ze met heel veel plezier. Ik wist dat Hejude ook geluksarmbandjes verkocht. Inmiddels heb ik er meerdere gekocht en deze, bij speciale momenten, aan mijn dochter gegeven. De armbandjes staan voor stappen in de goede richting. Bovendien vormen de armbanden samen één mooi geheel.
Voor mij zijn de dames van Hejude top en zij leveren schitterende sieraden
Geplaatst door: Ursula 22-04-2020 22:35:22
Beoordeling:
Oorbellen besteld via de webshop. Mooie kwaliteit, super snelle levering en keurig netjes verpakt! Top!
Geplaatst door: Monique 11-11-2019 17:12:43
Beoordeling:
Op vrijdagavond 8-11-2019 een inloop avond bij mij thuis gehouden. Wat een mooie sieraden hadden Astrid en Tannette bij zich. Was een zeer geslaagde avond en we hebben leuke mooie sieraden kunnen kopen. Astrid en Tannette bedankt.
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende