hejude header 2

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 
Bekijk onze reviews op Google door te klikken op het logo hierboven. Of plaats een review op onze eigen website onderaan deze pagina.
Bij voorbaat dank je wel! 


Geplaatst door: Yvon v Helden 30-12-2022 11:33:54
Beoordeling:
Of je op de website bedteld of"in het echt" koopt, de service is geweldid! De meiden denken mee en ik draag het met zoveel plezier! Kwaliteit is super en heel aardig geprijsd. Er is altijd een leuke locatie waar ik jullie tegenkom en altijd even moet snuffelen. Alles is ook goed te combineren. Dank voor jullie fijne adviezen, super service en warm welkom!!
Geplaatst door: Sandra 29-12-2022 18:09:46
Beoordeling:
Schitterende ringen en fantastische service. Zeker een aanrader!
Geplaatst door: Tineke 29-12-2022 13:38:34
Beoordeling:
M'n 5 ringen bestonden al een tijdje uit 4 waar er ook twee van geknapt waren, dus altijd gedoe om ze weer bij te buigen. Ineens was ik er klaar mee, dus op internet gezocht naar deze ring.
Zo kwam ik bij HeJude terecht. Leuke website en leuke ringen. Je wordt er een beetje hebberig van.
Vandaag m'n ringen binnen gekregen, echt superblij mee, snelle service en leuk verpakt.
Geplaatst door: wendy la Haye 8-12-2022 13:24:41
Beoordeling:
Vandaag mijn armband ontvangen. Zo leuk verpakt. Heb al wat sieraden van HeJude maar ook met deze armband weer superblij!
Geplaatst door: wendy la Haye 3-11-2022 15:30:58
Beoordeling:
Op de kerstfair arband en ketting gekocht.( zelfde egeltje als mijn moeders ring) Leuke dames en lief geholpen. Prachtige spullen!!! Helemaal blij.
Geplaatst door: Ellen 2-11-2022 13:23:30
Beoordeling:
Vrij impulsief een prachtige armband gekocht op Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd in augustus. Ik draag hem nu ruim 2 maanden en ben er zo blij mee! Heel fijn ook dat Tannette de tijd nam om de juiste maat te vinden, waardoor hij prettig draagt. Ik geniet van de armband. Dank Dames!
Geplaatst door: Nancy 9-09-2022 16:29:11
Beoordeling:
Wat vind ik het leuk hier iets te posten!
Op de Landgoedfair kocht ik bij Hejude een mooie ring. Naderhand was hij te groot.
Gontact gehad met Tannette en heel fijn geregeld dat ik hem kon ruilen voor een halve maat kleiner! Via telefoon en video bellen lukte het de juiste maar te vinden.Mijn ring naaf Tannette gestuurd..
Andere dag met post mijn nieuwe maat op gestuurd gekregen
Heel veel dank voor alles,lfs Nancy
Geplaatst door: Alberdien Heerema 23-08-2022 17:14:10
Beoordeling:
Derde ring vandaag ontvangen en meer dan tevreden over product en afhandeling.
Geplaatst door: Rob Robberecht 19-08-2022 14:23:28
Beoordeling:
Mooie ring en perfecte, vriendelijke service, kortom: “om door een ringetje te halen”.
Geplaatst door: Tiny 16-06-2022 12:24:00
Beoordeling:
Na kennis gemaakt te hebben op de fair in Midwoud voor mijn twee dochters een armbandje besteld .super blij waren ze er mee.alleen mijn ene dochter heeft wat flinkere handen en armen en het paste echt niet.naar Tanette gemaild en die verzorgde extra kraaltjes en nieuw elastiek om de armband langer te maken ..ik vind dit zo geweldig .mee denkende dames .nogmaals bedankt .Tiny
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende