hejude header website

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel!

 
Geplaatst door: Ghislaine van Heerde 3-10-2021 17:40:35
Beoordeling:
Op het Italië-event van 2020 kennis gemaakt met jullie prachtige sieraden. Nu tijdens de Spirit of Winter zeer goed geslaagd met de HeJude ring en een prachtige armband. Heel attent en fijn geholpen door jullie! Dit is vast niet mijn laatste aankoop bij HeJude!
Geplaatst door: Diede 18-08-2021 13:46:21
Beoordeling:
Super mooie sieraden, prijs kwaliteit is echt prima. Daarnaast wordt je ook heel vriendelijk en gezellig geholpen door Tannette en Astrid. Kortom een heel betrouwbaar bedrijf!!
Geplaatst door: Josien Brinkman 28-06-2021 20:58:31
Beoordeling:
Op de landgoedfair Huys ten Donck 2 jaar geleden heb ik mijn eerste ketting gekocht bij Astrid en Tannette.
Het jaar daarna wilde ik heel graag de bolletjesarmband erbij maar helaas hadden ze mijn maat niet.
3 weken gelden krijg ik opeens bericht dat ze mijn maat weer hebben, wat een service!
Het is een feestje om jullie kraam te bezoeken.
Hopelijk staan we dit jaar weer naast elkaar met onze kramen!
Tot gauw dames!
Geplaatst door: Ali van Wensveen 17-05-2021 16:29:04
Beoordeling:
Wat een lieve hartelijke vrouw ben je toch Tannette, het was weer een feestje om bij je te mogen komen . M'n HeJude ring was binnen, helemaal blij mee en een prachtig ketting met een hanger 'een Uil' gekocht, zo mooi en een armbandje. Prachtige sieraden ik draag ze met heel veel plezier. Mijn vriendin was ook mee en ook super enthousiast en uiteraard aankopen gedaan waar ze erg blij mee is. ik hoop dat jullie gauw weer mogen starten met de fairs. Dankjewel voor je gastvrijheid en tot gauw, liefs ook voor Astrid van Ali X
Geplaatst door: Sandra de Bondt 22-04-2021 16:51:51
Beoordeling:
Het was gewoon een feestje om hier te kopen. Mooie kant ring bij HeJude besteld en de volgende dag al in huis met een leuke persoonlijke tekst. Helaas was ik wat te optimistisch over mijn maat, deze moest dus echt groter. Geen probleem voor HeJude! Ik werd direct door Tannette gebeld. De 'kleine' maat terug gestuurd en de volgende dag de goede weer in huis. Super blij mee.
Een heel betrouwbaar bedrijf, waar je constant op de hoogte wordt gehouden en waar persoonlijke benadering echt opvalt. Gezellig,en zulke mooie sieraden! Ik kom zeker terug.

Dank jullie wel! Liefs, Sandra
Geplaatst door: E.G van Zetten 15-04-2021 20:03:54
Beoordeling:
In deze lastige tijd dat we met Covid te maken hebben is het een ware succes beleving geweest om via whatsapp een ring te kopen bij Hejude.
Super goed advies, er werden zelf 2 maten opgestuurd en het mochten ook nog 3 maten zijn, wat een vertrouwen hebben deze dames in hun klanten, echt geweldig!
met 1 dag viel het doosje al op de mat, mijn vriendin heeft het whatsapp verkeer gedaan, want we waren beide weg van deze "Tirana" ring, echt geweldig hoe dit ging en toch de beleving te hebben alsof je met hen persoonlijk in contact bent life.
Een absolute dikke aanrader om prachtige sieraden te kopen bij Hejude, we hopen jullie deze zomer weer op fairs te mogen ontmoeten.
Liefs Jacqueline en Ellis
Geplaatst door: Anja de Groot 6-01-2021 16:50:16
Beoordeling:
Wat een toppers deze vrouwen. Wat een service. Even een apje en je krijgt gelijk antwoord!!. Zo snel alles geregeld. Jullie mogen trots zijn opjezelf. Groetjes Anja
Geplaatst door: Juliette Mol 18-12-2020 16:52:58
Beoordeling:
Vanmiddag 5 prachtige ringen en een set schitterende oorbellen gekocht. Wat een lieve dames en wat een superservice. Ik kom zeker weer bij jullie terug. Groetjes Juliette
Geplaatst door: Karin otemanl 9-11-2020 14:44:53
Beoordeling:
Hele goede service, communicatie gehad, betreft een prachtige ring die helaas niet bij me past.
Ik wil hier zeker nog een ring kopen!!!
Geplaatst door: Alberdien Heerema-Westerhuis 8-11-2020 15:27:33
Beoordeling:
We zijn helemaal overdonderd door de wijze waarop de mensen achter deze site ons hebben gesteund toen postnl er een week voor nodig bleek te hebben om een ring te bezorgen. En de ring was overweldigend mooi.
Heel blij dat we deze site hebben gevonden. Zowel producten als service van uitzonderlijke klasse.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende