hejude header 2

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel! 


Geplaatst door: Nancy 9-09-2022 16:29:11
Beoordeling:
Wat vind ik het leuk hier iets te posten!
Op de Landgoedfair kocht ik bij Hejude een mooie ring. Naderhand was hij te groot.
Gontact gehad met Tannette en heel fijn geregeld dat ik hem kon ruilen voor een halve maat kleiner! Via telefoon en video bellen lukte het de juiste maar te vinden.Mijn ring naaf Tannette gestuurd..
Andere dag met post mijn nieuwe maat op gestuurd gekregen
Heel veel dank voor alles,lfs Nancy
Geplaatst door: Alberdien Heerema 23-08-2022 17:14:10
Beoordeling:
Derde ring vandaag ontvangen en meer dan tevreden over product en afhandeling.
Geplaatst door: Rob Robberecht 19-08-2022 14:23:28
Beoordeling:
Mooie ring en perfecte, vriendelijke service, kortom: “om door een ringetje te halen”.
Geplaatst door: Tiny 16-06-2022 12:24:00
Beoordeling:
Na kennis gemaakt te hebben op de fair in Midwoud voor mijn twee dochters een armbandje besteld .super blij waren ze er mee.alleen mijn ene dochter heeft wat flinkere handen en armen en het paste echt niet.naar Tanette gemaild en die verzorgde extra kraaltjes en nieuw elastiek om de armband langer te maken ..ik vind dit zo geweldig .mee denkende dames .nogmaals bedankt .Tiny
Geplaatst door: Tiny 6-06-2022 13:29:41
Beoordeling:
Na zaterdag op de fair in Midwoud geweest te zijn bleef het maar in mijn hoofd zitten de sieraden van He Jude.online een ring besteld.kreeg de uitnodiging om hem gezellig te komen halen.vandaag lukte dat.heel gezellig bij Tanette en Astrid achter de kraam.Armband gepast en bij passende oorbellen.ring geruild voor een die er beter bij past.het gevoel dat je bij je vriendinnen bent .zo super gezellig.Tanette en Astrid bedankt voor jullie geduld service.en zeker tot nog een keer .dikke kus Tiny
Geplaatst door: Astrid Blom 5-06-2022 15:38:53
Beoordeling:
Zo..wat een ontmoeting met deze mooie mensen op de Tuinfair in Midwoud.
Prachtige sieraden ... mooie ring uitgekozen en door met elkaar te praten kwam de mogelijkheid ter sprake voor inleveren oud zilver..dit gedaan. Had een mooie armband op t oog.
Gelijk geregeld ...mooie prijs gemaakt en ...ik heb de armband...blij als een kind.
Wat een goede service en informatie en wat een keuze..
Ook voor mijn man goed geslaagd en dankbaar voor deze ontmoeting met deze lieverds.. Tannette en Astrid Bedankt..en zeker tot een volgende keer...liefs Astrid
Geplaatst door: Belinda 17-05-2022 20:47:37
Beoordeling:
De HeHude armband is prachtig. Eerder gezien, niet kunnen vergeten, knoop doorgehakt. Erg blij mee!
Geplaatst door: Kayla 13-03-2022 19:26:28
Beoordeling:
Super bedankt voor jullie snelle service! Iets te laat een cadeautje besteld.... kreeg binnen enkele minuten een whatsapp berichtje van Tannette dat ze hem nog optijd heeft kunnen afgeven bij de post...Volgende dag was het armbandje in huis, precies op tijd voor de verjaardag. Mijn mam is er heeeel blij mee!! Dankjewel :)
Geplaatst door: Miranda 28-01-2022 15:57:27
Beoordeling:
Voor de 2e keer iets gekocht. Is het niet op voorraad, bestellen ze het het gewoon.Wordt als een cadeau ingepakt. Topbedrijf!!
Geplaatst door: Annemarieke Kramer 31-12-2021 16:13:10
Beoordeling:
Hartelijk dank voor jouw warme ontvangst met koffie, Tannette!
Ik ben super blij met mijn mooie Hé-Jude armband en ringen.
Hoop jullie snel weer te zien op een fair of beurs want ik heb een paar mooie dingen op mijn verlanglijstje staan.
Alvast de beste wensen voor jou, Astrid en beide families.
LG,
Annemarieke
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende