hejude header website
REVIEWS 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel!

 
Geplaatst door: Ali van Wensveen 17-05-2021 16:29:04
Beoordeling:
Wat een lieve hartelijke vrouw ben je toch Tannette, het was weer een feestje om bij je te mogen komen . M'n HeJude ring was binnen, helemaal blij mee en een prachtig ketting met een hanger 'een Uil' gekocht, zo mooi en een armbandje. Prachtige sieraden ik draag ze met heel veel plezier. Mijn vriendin was ook mee en ook super enthousiast en uiteraard aankopen gedaan waar ze erg blij mee is. ik hoop dat jullie gauw weer mogen starten met de fairs. Dankjewel voor je gastvrijheid en tot gauw, liefs ook voor Astrid van Ali X
Geplaatst door: Sandra de Bondt 22-04-2021 16:51:51
Beoordeling:
Het was gewoon een feestje om hier te kopen. Mooie kant ring bij HeJude besteld en de volgende dag al in huis met een leuke persoonlijke tekst. Helaas was ik wat te optimistisch over mijn maat, deze moest dus echt groter. Geen probleem voor HeJude! Ik werd direct door Tannette gebeld. De 'kleine' maat terug gestuurd en de volgende dag de goede weer in huis. Super blij mee.
Een heel betrouwbaar bedrijf, waar je constant op de hoogte wordt gehouden en waar persoonlijke benadering echt opvalt. Gezellig,en zulke mooie sieraden! Ik kom zeker terug.

Dank jullie wel! Liefs, Sandra
Geplaatst door: E.G van Zetten 15-04-2021 20:03:54
Beoordeling:
In deze lastige tijd dat we met Covid te maken hebben is het een ware succes beleving geweest om via whatsapp een ring te kopen bij Hejude.
Super goed advies, er werden zelf 2 maten opgestuurd en het mochten ook nog 3 maten zijn, wat een vertrouwen hebben deze dames in hun klanten, echt geweldig!
met 1 dag viel het doosje al op de mat, mijn vriendin heeft het whatsapp verkeer gedaan, want we waren beide weg van deze "Tirana" ring, echt geweldig hoe dit ging en toch de beleving te hebben alsof je met hen persoonlijk in contact bent life.
Een absolute dikke aanrader om prachtige sieraden te kopen bij Hejude, we hopen jullie deze zomer weer op fairs te mogen ontmoeten.
Liefs Jacqueline en Ellis
Geplaatst door: Anja de Groot 6-01-2021 16:50:16
Beoordeling:
Wat een toppers deze vrouwen. Wat een service. Even een apje en je krijgt gelijk antwoord!!. Zo snel alles geregeld. Jullie mogen trots zijn opjezelf. Groetjes Anja
Geplaatst door: Juliette Mol 18-12-2020 16:52:58
Beoordeling:
Vanmiddag 5 prachtige ringen en een set schitterende oorbellen gekocht. Wat een lieve dames en wat een superservice. Ik kom zeker weer bij jullie terug. Groetjes Juliette
Geplaatst door: Karin otemanl 9-11-2020 14:44:53
Beoordeling:
Hele goede service, communicatie gehad, betreft een prachtige ring die helaas niet bij me past.
Ik wil hier zeker nog een ring kopen!!!
Geplaatst door: Alberdien Heerema-Westerhuis 8-11-2020 15:27:33
Beoordeling:
We zijn helemaal overdonderd door de wijze waarop de mensen achter deze site ons hebben gesteund toen postnl er een week voor nodig bleek te hebben om een ring te bezorgen. En de ring was overweldigend mooi.
Heel blij dat we deze site hebben gevonden. Zowel producten als service van uitzonderlijke klasse.
Geplaatst door: wendy 1-10-2020 19:33:41
Beoordeling:
Zo blij met de mooie ringen van HeJude! Thnx dames!
Succes!!! Hoop dat mensen jullie online ook zeker weten te vinden! Goed te doen als je je ringmaat weet. En anders is er zeker een goede service bij HeJude
Geplaatst door: Ilse 15-05-2020 16:55:10
Beoordeling:
Vorig jaar op de fair, Huizen Den Donck, 2 super gezellige “meiden” ontmoet met prachtige zilveren sieraden. Ik was gelijk “verliefd”, en heb een kaartje meegenomen, omdat ik op dat moment te veel zag en geen keuze kon maken. Nu 1 jaar later heb ik Tannette gebeld en zij kon mij nog herinneren, hoe leuk is dat al. Wij mochten bij haar thuis komen, zo vriendelijk en wederom gezellig en de keuze, enorm !!!
Ik heb mijn keuze gemaakt voor Moederdag en mijn verjaardag, deze prachtige sieraden zal ik met heel veel plezier dragen. Ik ben trots naar huis gereden nu nog even wachten tot mijn verjaardag...., maar de oorbellen zijn al een succes

Tannette bedankt voor je geduld, en gastvrijheid en dat het mogelijk was in deze bijzondere tijd
Geplaatst door: Sandra 8-05-2020 16:48:57
Beoordeling:
Zojuist mijn eigen Moederdag cadeau mogen uitzoeken bij Tannette thuis. Super fijn dat we langs mochten komen.
Uiteindelijk hele andere ringen gekozen dan ik in eerste instantie op het oog had. Top dat ik ter plekke alles kon passen en zo mijn keuze kon maken. Heel blij naar huis gegaan. Nu nog wachten tot ik ze, met Moederdag, echt kan gaan dragen.
Bedankt voor de gastvrijheid in deze bijzondere tijd.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende