hejude header website

Reviews

Geplaatst door: Monique 11-11-2019 17:12:43
Beoordeling:
Op vrijdagavond 8-11-2019 een inloop avond bij mij thuis gehouden. Wat een mooie sieraden hadden Astrid en Tannette bij zich. Was een zeer geslaagde avond en we hebben leuke mooie sieraden kunnen kopen. Astrid en Tannette bedankt.
Geplaatst door: Marja 3-11-2019 19:32:32
Beoordeling:
Op de fair Slot Zuylen een hele mooie ring 'Inge' gekocht en een hanger in de vorm van een hart. Vandaag een ketting bij de hanger besteld. Direkt een leuk bericht terug gekregen. Of ik veel plezier heb van mijn ring? Zo leuk dat jullie nog weten! Ik vind jullie TOP!
Geplaatst door: Anja 31-10-2019 10:17:03
Beoordeling:
Wederom een ring gekocht via de website...ik heb er inmiddels 6, kreeg goed advies over welke ring er het beste bij mijn al andere Hejud ring paste… Daarna nogmaals 2 pinkringen besteld, waarvan er 1 helaas toch wat minder goed zat... geen enkel probleem, gewoon terug kunnen sturen en binnen 24 uur na het terugsturen netjes het aankoop bedrag op mijn doorgegeven rekening terug ontvangen...
Absoluut een aanrader om hier te bestellen... dan wel op 1 van de fairs waar ze aanwezig zijn!
Geplaatst door: Janny Bakker 2-10-2019 17:25:13
Beoordeling:
Mooie oorclips gekocht zilver met witte steen, de steen liet los, maar is keurig gemaakt
een dikke tien voor de service, p.s. de ringen zijn ook helemaal te gek, hoop jullie gauw weer te zien.
Geplaatst door: Eva Schot 1-10-2019 12:06:24
Beoordeling:
We hebben mooie ring gekocht voor mijn schoonmoeder. Ze is er heel blij mee. De ring is snel geleverd, wat een goede service.
Geplaatst door: Lida Wolfert 29-08-2019 09:50:38
Beoordeling:
wat een service geven jullie bij hejud ,ik ben meer dan tevreden ,
ring gekocht op landgoedfair te groot bleek achteraf en geen probleem kon zo worden omgeruild en dat alles per mail en post
dank jullie wel .
Geplaatst door: Heleen Klifman 23-05-2018 16:51:00
Beoordeling:
Deze armband staat natuurlijk prachtig bij mijn bolletjesring en het is ook zo'n beetje de enige armband die ik graag want hij is heerlijk licht maar toch heel vol op je arm en het heldere zilver staat vooral in de zomer zo mooie bij bruine armen. In de winter juist weer mooi bij koele wintertinten in mijn kleding.
Geplaatst door: Heleen Klifman 23-05-2018 16:40:00
Beoordeling:
Het is een fijne ring om te dragen. je hebt geen last van de balletjes en het zilver is zo mooi helder van kleur - zeker in combinatie met de bijpassende armband. Heb er al veel complimenten over gekregen !
Geplaatst door: Brian de Nicht 9-04-2018 16:32:00
Beoordeling:
Wat een fantastische producten levert Hejud! Draag mijn armband nu 3 jaar (dag en nacht) en ziet er nog steeds uit als nieuw! Krijg nog dagelijks complimenten!
Geplaatst door: Ria 5-09-2017 13:23:00
Beoordeling:
Mooie ring. Vorige week gekocht op de Landgoedfair Marienwaerdt. Draagt prettig en kan ik gewoon onder mijn handschoenen dragen tijdens mijn werk als pedicure. YJVLR
1 - 2 - 3 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN