ARMBANDEN

Via filter / maat armband kan je zien welke armbanden HeJude in jouw maat op voorraad heeft.

Zie onderstaande tabel om je polsmaat te berekenen. De totale lengte is de maat van de armband.
 

Pascomfort   Armbandmaat
Strakke armband 
Medium losse armband 
Losse armband 
Polsmaat + 1,5 cm 
Polsmaat +  2 cm
Polsmaat +  3 cm 


Alle armbanden van HeJude zijn handgemaakt. Daardoor kan de lengte altijd iets afwijken.
Mocht een armband niet passen, dan mag je deze altijd ruilen of retourneren. Dat hoort bij onze service!


Armbandmaat
Sorteer op:
 
 

Maak je look compleet met een mooie zilveren armband van HeJude! Mooi ook om verschillende armbanden te combineren voor een krachtige uitstraling. Met sieraden zoals een armband, oorbellen, kettingen en ringen kan je een simpele outfit enorm pimpen. Zoals Iris Apfel ook zegt “Put your money into accessoires and you could create a million different looks”

Draag bijvoorbeeld dagelijks onze geluksarmbandjes. Deze dragen comfortabel en je voelt ze nauwelijks en toch ben je altijd vrouwelijk “gekleed”. Deze armbandjes met elastiek dragen wij ook dagelijks. We douchen en slapen ermee en na jaren zijn ze nog altijd prachtig!

Ga je een avondje uit, dan is onze HeJude armband een werkelijke eyecatcher! 32 massief zilveren bangles in elkaar verbonden. Wow, dat valt op en complimenten zijn verzekerd!!

HeJude heeft ook altijd jasseron schakelarmbanden in haar collectie. Jasseron is een schakel waarin ronde schakels verbonden zijn. Een klassieker die je altijd kan blijven dragen en dus een investering die het meer dan waard is!

Onze geluksarmbandjes zijn 1 maat, maar de meeste andere armbanden zijn er in verschillende maten. De klasse van een armband is dat het de juiste, passende maat heeft. Koop je een armband te groot en hangt hij te veel over je hand heen, dan wordt het een armoedige look. Dus zorg dat de armband mooi past! HeJude kan je hierbij heel goed adviseren!