hejude header website

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE 5 STERREN REVIEWS! 


   

Bekijk onze reviews op Google of onderaan deze pagina.
We vinden het altijd erg leuk als je een review over HeJude achterlaat. Op Google of op onze eigen website hieronder. 

Bij voorbaat dank je wel!

 
Geplaatst door: wendy 1-10-2020 19:33:41
Beoordeling:
Zo blij met de mooie ringen van HeJude! Thnx dames!
Succes!!! Hoop dat mensen jullie online ook zeker weten te vinden! Goed te doen als je je ringmaat weet. En anders is er zeker een goede service bij HeJude
Geplaatst door: Ilse 15-05-2020 16:55:10
Beoordeling:
Vorig jaar op de fair, Huizen Den Donck, 2 super gezellige “meiden” ontmoet met prachtige zilveren sieraden. Ik was gelijk “verliefd”, en heb een kaartje meegenomen, omdat ik op dat moment te veel zag en geen keuze kon maken. Nu 1 jaar later heb ik Tannette gebeld en zij kon mij nog herinneren, hoe leuk is dat al. Wij mochten bij haar thuis komen, zo vriendelijk en wederom gezellig en de keuze, enorm !!!
Ik heb mijn keuze gemaakt voor Moederdag en mijn verjaardag, deze prachtige sieraden zal ik met heel veel plezier dragen. Ik ben trots naar huis gereden nu nog even wachten tot mijn verjaardag...., maar de oorbellen zijn al een succes

Tannette bedankt voor je geduld, en gastvrijheid en dat het mogelijk was in deze bijzondere tijd
Geplaatst door: Sandra 8-05-2020 16:48:57
Beoordeling:
Zojuist mijn eigen Moederdag cadeau mogen uitzoeken bij Tannette thuis. Super fijn dat we langs mochten komen.
Uiteindelijk hele andere ringen gekozen dan ik in eerste instantie op het oog had. Top dat ik ter plekke alles kon passen en zo mijn keuze kon maken. Heel blij naar huis gegaan. Nu nog wachten tot ik ze, met Moederdag, echt kan gaan dragen.
Bedankt voor de gastvrijheid in deze bijzondere tijd.
Geplaatst door: Jeanne 1-05-2020 09:24:10
Beoordeling:
Twee jaar geleden heb ik op het ABN-AMRO tennistoernooi een prachtige armband gekocht. Daarna heb ik online er een bijpassende ring bij besteld. De sieraden zijn prachtig en ik draag ze met heel veel plezier. Ik wist dat Hejude ook geluksarmbandjes verkocht. Inmiddels heb ik er meerdere gekocht en deze, bij speciale momenten, aan mijn dochter gegeven. De armbandjes staan voor stappen in de goede richting. Bovendien vormen de armbanden samen één mooi geheel.
Voor mij zijn de dames van Hejude top en zij leveren schitterende sieraden
Geplaatst door: Ursula 22-04-2020 22:35:22
Beoordeling:
Oorbellen besteld via de webshop. Mooie kwaliteit, super snelle levering en keurig netjes verpakt! Top!
Geplaatst door: Monique 11-11-2019 17:12:43
Beoordeling:
Op vrijdagavond 8-11-2019 een inloop avond bij mij thuis gehouden. Wat een mooie sieraden hadden Astrid en Tannette bij zich. Was een zeer geslaagde avond en we hebben leuke mooie sieraden kunnen kopen. Astrid en Tannette bedankt.
Geplaatst door: Marja 3-11-2019 19:32:32
Beoordeling:
Op de fair Slot Zuylen een hele mooie ring 'Inge' gekocht en een hanger in de vorm van een hart. Vandaag een ketting bij de hanger besteld. Direkt een leuk bericht terug gekregen. Of ik veel plezier heb van mijn ring? Zo leuk dat jullie nog weten! Ik vind jullie TOP!
Geplaatst door: Anja 31-10-2019 10:17:03
Beoordeling:
Wederom een ring gekocht via de website...ik heb er inmiddels 6, kreeg goed advies over welke ring er het beste bij mijn al andere Hejud ring paste… Daarna nogmaals 2 pinkringen besteld, waarvan er 1 helaas toch wat minder goed zat... geen enkel probleem, gewoon terug kunnen sturen en binnen 24 uur na het terugsturen netjes het aankoop bedrag op mijn doorgegeven rekening terug ontvangen...
Absoluut een aanrader om hier te bestellen... dan wel op 1 van de fairs waar ze aanwezig zijn!
Geplaatst door: Janny Bakker 2-10-2019 17:25:13
Beoordeling:
Mooie oorclips gekocht zilver met witte steen, de steen liet los, maar is keurig gemaakt
een dikke tien voor de service, p.s. de ringen zijn ook helemaal te gek, hoop jullie gauw weer te zien.
Geplaatst door: Eva Schot 1-10-2019 12:06:24
Beoordeling:
We hebben mooie ring gekocht voor mijn schoonmoeder. Ze is er heel blij mee. De ring is snel geleverd, wat een goede service.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende