hejude header 2

HEJUDE 


HeJude verkoopt de mooiste zilveren sieraden.
Dat doen we al sinds 2011 en hebben intussen een unieke collectie opgebouwd. 

Uniek assortiment tegen betaalbare prijs.

We kopen zelf in en zoeken bij meer dan 15 verschillende leveranciers steeds naar de mooiste sieraden.
Daarom kunnen we het zilver tegen een betaalbare prijs aanbieden. 

Beste kwaliteit. 

Alle sieraden van HeJude zijn van de beste kwaliteit zilver en gemerkt met een 925 stempel. Dit noemen ze ook wel 925 of sterling zilver.
Het zilver blijft, met af en toe poetsen, generatie op generatie mooi! 

Wij zoeken onze klanten op.

HeJude heeft geen fysieke winkel(s). Je vindt ons op de grotere landgoedfairs en andere evenementen. Het hele jaar door en door heel Nederland. 
Natuurlijk kan je ook terecht in onze webshop. Alle sieraden zijn op voorraad en worden op de dag van aankoop door ons verstuurd. 
En als je toch langs wil komen om te passen, dan mag dat altijd op afspraak! Ook is er een mogelijkheid om HeJude thuis of bij het bedrijf uit te nodigen voor een Home Sale. 

Goede service en mooie reviews.

We willen graag dat iedereen blij is met onze sieraden. HeJude geeft daarom ook een uitstekende garantie op de sieraden.


 

Zilveren sieraden zijn een tijdloze en elegante accessoire die bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig sterlingzilver en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern.

 

Of je nu op zoek bent naar een statement ketting, oorbellen of een subtiele armband, zilveren sieraden zijn een mooie manier om je outfit af te maken. Ze zijn bovendien gemakkelijk te combineren met andere accessoires, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

 

HeJude heeft een grote collectie zilveren sieraden. Onze sieraden hebben geen merk. We kopen rechtstreeks in bij verschillende zilversmeden in Thailand en Bali. Een aantal van deze smeden maken ook zilveren sieraden voor bekende merken. Onze sieraden zijn van de hoogste kwaliteit en worden met de grootste zorg gemaakt.

 

Kom langs op een van onze wisselende verkooplocaties. Of bekijk onze online collectie zilveren sieraden om het perfect sieraad te vinden wat goed bij jouw persoonlijkheid past. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze en geven professioneel advies. Wij zijn ervan overtuigd dat je zult slagen voor een prachtig zilveren sieraad dat bij je past.